Inschrijven zomerweek 2023

 

 

Zet je zintuigen aan!

Tijdens de creatieve zomerweek 2023 vormen de zintuigelijke ervaringen de ingang tot creativiteit!

 • Gun je jezelf een nieuwe ervaring?
 • Ben je toe aan een andere kijk op je leven?
 • Heb je een verlies geleden en vraagt je dat te vertragen of wil je daar betekenis aan geven?
 • Wil je nieuwe mensen ontmoeten en je daardoor laten inspireren?
 • Is het tijd om jezelf en je creatieve energie ruimte te geven?
 • Werk je het hele jaar keihard en wil je ontspannen en opladen?
 • Wil je na een verlies weer een nieuwe start maken?

Als je jezelf herkent in iets van het bovenstaande, dan is deze week voor jou!

Verlaat het gebaande pad en speel!

Jeannette en Michiel dagen je uit om op onderzoek uit te gaan en het gebaande pad te verlaten. Om je verhaal te herschrijven en een nieuw perspectief op jezelf te krijgen.

Wat roepen de zintuiglijke ervaringen bij jou op? Wat vertellen ze je over jou en jouw verhaal? Hoe geef jij dat vorm, beeld, woorden of misschien wel geluid?

Vanuit verschillende zintuiglijke oefeningen volgen verdiepende werkvormen met verschillende materialen (2D, 3D, foto’s). Daarnaast werken we met taal.

We werken toe naar een eindresultaat in de vorm van een boekje dat je meeneemt op de volgende etappe van je levensreis.

Maakt het je nieuwsgierig?

Weet je welkom tijdens deze week van creativiteit, mindfulness, nieuwe perspectieven, openen van je levensboek. (Her)schrijf je verhaal of begin een nieuw hoofdstuk.

Met een kleine groep van 8-10 mensen gaan Jeannette Claessen en Michiel Soeters op pad tijdens deze inspirerende week vol creativiteit, muziek, poëzie, plezier en vreugde!

Wie zijn je begeleiders

“Zet je zintuigen aan!” wordt begeleid door Michiel Soeters en Jeannette Claessen. Wij zijn meesters in de kunst van het “verleiden”, we luisteren jouw verlangen tot leven en dagen je uit om vorm te geven aan wat belangrijk is voor jou.

Michiel Soeters begeleidt vanuit “GeenManOverboord” mensen bij de ontwikkeling van persoonlijk en/of zakelijk leiderschap en bij transities tijdens werk en leven. Hij maakt daarnaast muziek en hij schrijft, dicht en fotografeert. www.geenmanoverboord.nl of www.michielsoeters.nl 

Jeannette Claessen is beeldend kunstenaar, coach en herinneringsspecialist en begeleidt vanuit "ComunicArte" mensen op creatieve wijze om bij hun gevoel voor richting en vervulling te komen.  Zij verbindt kunst met wat jou ten diepste beweegt. www.comunicarte.nl 

Waar en wanneer?

De zomerweek vindt plaats van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli 2023 van 09:00 – 17:00 uur bij De Verbindende Factor, Wettenseind 4, Nuenen.

We werken alleen overdag. Slapen doe je thuis of bij een B&B.

De kosten voor de week bedragen € 545,-. Hierbij zijn alle materialen, koffie en thee met toebehoren, iedere dag een heerlijke lunch en de BTW inbegrepen.

Zorg dat je er bij bent

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer je plek!

Ja mijn zintuigen gaan aan!

Ik schrijf me in voor de creatieve zomerweek 2023

 
 
 

Voorwaarden:

 • Na inschrijving ontvang je een e-mail met inschrijfbevestiging en betaalinstructies; na betaling ontvang je een factuur

 • Je inschrijving is definitief als je de volledige inschrijfkosten hebt voldaan

 • Je gaat akkoord met het ontvangen van emails ter voorbereiding en inspiratie (afmelden kan altijd)
 • De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen
 • Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor aanvang - daarna is het inschrijfgeld verschuldigd; je toegangsbewijs aan iemand anders overdragen kan wel
 • Mochten, onverhoopt, maatregelen i.v.m Corona van toepassing zijn, dan gelden die ook tijdens de workshop

Wat zeiden de deelnemers van de creatieve zomerweek 2022?

Het vuur van creëren is flink toegeslagen na jullie crea week, heel veel dank hiervoor 🙂
Heb ik aanvullingen op het programma? Nee eigenlijk niet, ga vooral door! Programma zat voor mij perfect in elkaar en jullie kwaliteiten en persoonlijkheden vulde elkaar geweldig aan, in deze week. Leuk ook om te ervaren dat er voor deze week zulke leuke en oprechte mensen inchecken, dat zegt ook wel iets over de energie van jullie product.

Wat ik erg gewaardeerd heb in de week was:

 • Het “landen” elke morgen met muziek, meditatie, tai-chi, een gedicht… Het zette een passend kader en hielp om focus te houden.
 • De opbouw van de cursus en hoe we stapje per stapje onze grenzen verlegden (althans zo heb ik het ervaren)
 • Jeanette, jouw rust en uitstraling en je onverzettelijke vertrouwen dat we ‘het’ wel konden. Je voelde feilloos aan wanneer je ons moest laten ‘prutsen’ en wanneer je ons iets aanreikte over een techniek om ons verlangen uit te drukken.
 • De manier waarop jullie samen de cursus begeleiden en de speelsheid en humor daarbij
 • De kracht om met gelijkgestemde zielen elk aan het eigen verlangen te werken werkt heilzaam. Ik heb genoten van de uitwisseling met andere deelnemers tijdens de oefeningen en ook om hen onderweg te ontmoeten terwijl elk op zijn unieke manier zijn/haar verlangen kleur en vorm gaf.

Jullie beiden hebben mij een geweldige week bezorgd; ik ben flink aan het denken over een nieuw doel en dan ook in combinatie met randvoorwaarden zoals mijn vrijheid. Dit valt nog niet mee, is mijn eerste indruk. 


Als ik terugkijk op de week, dan ben ik nog steeds ontroerd. De week heeft mij veel gedaan en iedere keer als ik naar mijn kunstwerk kijk, naar mijn anker, dan voel ik me weer zacht worden en voel ik weer verbinding met mezelf.
Daar hebben de veilige sfeer, de afwisselende oefeningen en werkvormen, de goede opbouw, jullie liefdevolle begeleiding, het grote aanbod aan materialen, de heerlijke lunches en leuke mensen om het samen mee te doen en te delen een grote bijdrage aan geleverd.

Met dankbaarheid kijk ik naar de week die we samen hebben beleefd. Voor jullie  begeleiding, voor de prachtige deelnemers, voor de openheid die daar direct mogelijk was. Er zijn nog veel indrukken  te verwerken.

 

Heb je vragen voordat je je inschrijft?

Bel voor meer info met Michiel (06-50807558) of Jeannette (06-57510351).

Nog even de details:

Data: 17 tot 21 juli 2023

Tijden: 09:00 tot 17:00 uur

Locatie: Nuenen (bij Eindhoven)

Kosten: € 545,= per persoon

Hierin zijn inbegrepen: kosten voor de locatie, materiaal voor je creatieve werkstuk, lunch, koffie/thee/fris, gebruik gereedschappen, begeleiding door Jeanette en Michiel.

 

 

Hierboven schrijf je je in. Na inschrijving ontvang je een e-mail met inschrijfbevestiging en betaalinstructies. Na betaling ontvang je een factuur.

Gespreide betaling is mogelijk, neem daarvoor even contact op met Michiel of Jeannette, dan maken we daar afspraken over.

We nemen vooraf contact met je op om eventuele dieetwensen en bijzonderheden van je te horen.

Fijn als je erbij bent!

Groet, Jeanette & Michiel