Vaar jij mee?

Heb jij het gevoel dat jij de verbinding met je medewerkers en collega’s verliest en dat jouw organisatie maar moeilijk slaagt om nieuwe mensen aan te trekken en te behouden?

Vaar dan met ons mee, monster aan voor een dag op het water. Deel je ervaringen en leer met en van elkaar over nieuwe manieren van verbinden, luisteren, en present zijn. 

"Mensen aantrekken, behouden en gezond houden dat is de grote uitdaging waar veel organisaties voor staan."

'Veel bedrijven zijn nog teveel 'playing not to lose' in plaats van 'playing to win'', zegt Paul Polman, ex CEO van Unilever, die de risico's voor veel bedrijven helder op een rijtje zet aan de hand van grootschalig onderzoek. 

"Er is een gebrek aan verbinding op het niveau van waarden tussen werknemers en werkgevers. Een tikkende tijdbom," zoals Polman het verwoord. "Dit vraagt om een nieuw soort leider, met eigenschappen zoals empathie, bescheidenheid, menselijkheid en kwetsbaarheid."

Voor het hele artikel volg je deze link.

We gaan graag met je in gesprek over hoe jij hier mee omgaat. Laten we elkaar tijdens de gesprekken aan boord inspireren met nieuwe inzichten en laten we elkaar helpen om deze uitdaging te tackelen!

Vaar jij mee?

Ook in 2023 gaan we er weer op uit met de WuWei!

Monster aan voor een dag ontspanning met diepgang.

  • Ontspan, geniet van het water en de wind en stap uit de hectiek en bekijk jouw wereld en organisatie op afstand – deel veilig en open met anderen, en doe inzicht en inspiratie op
  • Ga met elkaar in gesprek over verbinding, het gebrek daaraan, en welke rol wijzelf daarin hebben als individu en leider – versterk de belangrijkste schakel voor iedere verbinding
  • Gun jezelf een middag plezier maken op het water met nieuwe mensen – zorg voor jezelf, elkaar, en creëer nieuwe verbinding met beiden
  • Ontmoeten, verbinden en leren van mensen die je nog niet kende – aan boord ontstaan nieuwe vriendschappen
  • Professionele begeleiding waardoor leiderschapsthema's met voldoende diepgang besproken worden

Data:

Kies uit de volgende data:

  • vrijdag 16 juni 2023
  • zaterdag 8 juli 2023

We vertrekken vanuit Drimmelen (N.Br.) en zijn een middag op het water (12-18 uur).

Je schipper en begeleiders:

Op deze dag word je begeleid door Michiel Soeters en Julius de Jong.

 Michiel, de schipper, is leiderschapscoach en zeiler. Hij vindt het geweldig om mensen bij elkaar te brengen en samen op het water te zijn. Daar geniet Michiel van de gesprekken, hoe mensen van elkaar leren en hoe ze met nieuwe energie van boord stappen.

"Ik ervaar elke keer dat als ik mensen bij elkaar breng op het water, ze in een andere 'vibe' komen. Alsof ze de wereld, en hun eigen wereld in het bijzonder, vanuit een ander perspectief kunnen zien." - Michiel Soeters

De gesprekken die aan boord van de WuWei gevoerd worden zijn anders, er is ruimte voor kwetsbaarheid en doordat je aan boord zit is er een besloten karakter dat door mensen als veilig wordt ervaren. Zo kunnen echte gesprekken gevoerd worden en kunnen nieuwe verbindingen ontstaan. 

Aan boord van de WuWei vonden ook de eerste gesprekken plaats tussen Julius en Michiel, met als aanleiding een interview voor 39 Ideas For Life. Die dag ontstond verbinding, waarvan deze dagen van gezamenlijk zeilen en verdiepen een voortvloeisel is.

 Julius is een ondernemer in het duurzaamheidsdomein met een brede achtergrond, waaronder coaching en leiderschap. Hij is nieuwsgierig. Naar mensen, hun handelen, en hoe zij in samenwerking en organisaties beter en meer kunnen verbinden.

“Verbinding, zowel met onszelf als met de ander, is cruciaal voor ons levensgeluk, gevoel van richting, en succes” – Julius de Jong

 Michiel en Julius zijn nieuwsgierig naar jou, en heten je van harte welkom aan boord van de WuWei. Vaar je mee?

 

Het aanbod:

Deze goed verzorgde dag op het water kost € 95,=/p.p. excl. BTW.

Hierbij zijn een goed verzorgde lunch en overige consumpties inbegrepen.

Breng een vriend mee en ontvang € 10,= excl. BTW korting op jouw ticket.

Betaling na inschrijving, kosteloos annuleren tot 21 dagen voor vertrek.

De dag gaat door bij 4 inschrijvingen; max. 5 deelnemers per dag.

Heb je vragen? Neem gerust even contact op!
Bel of app Michiel op 06-50807558. 

HIERONDER KUN JE INSCHRIJVEN


Wat vonden mijn eerdere gasten? 

Superleuke en ontspannen zeiltocht met mede-ondernemers. Goede plek om ervaringen te delen.
Michiel is een warme persoonlijkheid die je optimaal de ruimte geeft om je te kunnen uiten zoals je dat wilt. Inspirerend en leerzaam!
Martin Notté - directeur/ondernemer

Hele leuke dag gehad die zeker de moeite waard is om eens te beleven.  Het leert je ook om eens op een andere manier naar jezelf te kijken.
Michiel is een ervaren gastheer die je als het nodig is weet uit te dagen.
Patrick Funcke - Funcke Advies

Een baken. Weet ook mooi balans te houden tussen ervaringsdeskundige en leider. Luistert goed en geeft helder antwoord. Blijft vragen.

 Varen op de WuWei met Michiel Soeters is een fijn tussendoortje voor ondernemers. Een dag op het water die voelt als een lang weekend, terwijl de tijd ondertussen voorbijvliegt. Er is ruimte aan boord voor dialoog, voor sparring. Michiel, de schipper, is de rust zelve. Hij initieert gesprekken zonder het middelpunt daarvan te zijn. Hij geniet zichtbaar van de dynamiek die ontstaat tussen de mensen aan boord. En dat draagt dan weer bij tot de openheid onderling.
Stefan, oktober 2017 

Leuke, leerzame dag gehad ! Goed om zo van collega ondernemers te leren.
Prima georganiseerd en verzorgd. Echte aanrader !
Hans van Rijswijk - Internationaal Transportbedrijf Kuijs BV


 

Ja ik vaar mee!

Hiermee reserveer je een plek voor 16 juni 2023

 

 

Ja ik vaar mee!

Hiermee reserveer je een plek voor 7 juli 2023

 

Voorwaarden:

Breng een vriend mee en ontvang € 10,= excl. BTW korting op jouw ticket. Aanmelden door op jouw naam een tweede ticket te boeken.

Betaling na inschrijving, kosteloos annuleren tot 21 dagen voor vertrek.

De dag gaat door bij 4 inschrijvingen; max. 5 deelnemers per dag.

We varen niet uit bij windkracht 5Bf of hoger. Als we moeten cancellen vanwege het weer zoeken we een nieuwe datum om uit te varen.
Mocht uitvaren in 2023 niet meer lukken, dan krijg je de inschrijfkosten retour.

  •